Möglig skola

Ska eleverna på Lyckeskolan fortsätta tränga ihop sig i de få lokaler som finns?

Precis i början av läsåret fick vi, eleverna på Lyckeskolan beskedet att det inte gick att vistas i lokalerna på våran mögliga skola, våran skolstart blev uppskjuten och det fanns knappt ingen information att ge oss elever som nu måste ta igen förlorad tid. Beslutet att man ska bygga en ny skola har tagits men politikerna är fortfarande oense om hur och det är fortfarande olika åsikter om var. Samtidigt har niorna fått flytta till gymnasiet i brist på plats, sjuor och åttor får fortsätta tränga ihop sig i de få lokalerna runt om i byn. Elever får ont i huvudet av att det är så mycket människor på en så liten kompakt plats, och året innan fick elever också ont i huvudet och mådde dåligt av möglet som fanns runt om i hela skolan . Vi har inte heller några skåp att ha våra grejer i utan tygpåsar som hänger över och på varandra och ibland trillar ner om någon råkar stöta till dem eller tar fel påse även skolgrejerna mosas och småsaker som pennor suddigum eller linjaler försvinner i tygpåsarna.

Kan inte politkerna bestämma sig snart. Det är faktiskt våran skolgång det handlar om.

 

/Julia

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *