Större rastlokal

Lyckeskolan stängdes en dag innan skolstart på grund av mögel.
Man har lyckats fixa skollokaler hyfsat bra och det är lärarnas förtjänst att vi elever känner oss trygga. Men vi har ingen rastlokal just nu. Vi går runt i affärer för att få värme.

Vi har väntat länge på denna rastlokal som är till för oss 7:or och 8:or. När vi väl fått lokalen på plats, så får vi reda på att den är ungefär lika stor som ett klassrum.

Vi som har trängts i smala korridorer ska återigen få trängas.  Även om alla inte har rast samtidigt, så kommer det ändå bli trångt. Jag menar ett klassrum för minst två klasser samtidigt, det kommer inte funka.

Resten av denna paviljong är utrymme för lärarna. Lärarna har under de här veckorna fått stanna kvar och jobba inne på Lyckeskolan, så vi förstår ju att de behöver den platsen. Om politikerna inte lägger allt på en ny skola så  borde ju de isåfall komprisera oss med flera paviljonger så att det räcker till både elever och lärare. Sätt elever och lärare i första hand istället för pengar!

Alva Sjödahl

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *