Vi borde ha skåp!!

Vi på Lyckeskolan har just nu inga skåp pågrund av att vår skola har mögel. Och det finns ingen plats för skåpen så vi har just nu påsar.

Jag tycker att vi borde ha skåp i skolan, för att många saker kan åka ut ur påsarna, förstöras och tappas bort, ibland får man inte en t.ex en ny penna om man tappar bort den man redan har. Och det kan inte hända när man har skåp. Böcker kan gå sönder och förstöras när det är så lite plats. Vi kommer också lära oss ta ansvar när vi har en nyckel till våra skåp att hålla reda på. Alla skåpen kan vara i en paviljong som kan stå på sahara eller bakom knalleskolan. När man har påsar kan någon också ta ens saker eller förstöra. Det blir ju också mer plats i Annexet när inga påsar, väskor och kläder hänger där.

Vi måste få skåp så snart som möjligt för vi kan inte ha det såhär ända tills den nya skolan är byggd. Om ni också vill ha böcker som går sönder och ill ha skåp hjälp till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *