Bokrecension

vackra kyrkor jag besökt och de fruktansvärda väsen jag där mött. författare Johannes Pinter. Huvudpersonen är valdemar. är en gammal man som har cancer, och hans vänner som försöker besegra varelser. Boken handlar om en man som åker till städer, och besegrar varelser med hans vänner. Han håller ordning på varelserna så inget händer folket. Boken utspelas i Sverige idag. Man läser baksidan. Jag tyckte det var sorgligt och spännande. För han fick cancer och samtidigt kunde han forsätta med det han och hans vänner gör.

Boken var ganska bra. För den har lite skräck,romantik och fantasy samtidigt.

Boken var ett rätt val för mig. Den hade skräck och fantasy som jag gillar, men den hade romantik också som jag gillar lite.

Jag har läst tretton sidor om dagen, men om jag inte kan på nån dag så läser jag tjugosex sidor den andra dagen. Och det har gått jättebra för mig då.

alla kan läsa boken, den är naturlig och mycket spännande.

boken är en ungdomsbok och riktad till bägge killar och tjejer.

Boken är berättad i jag form.

Boken ökar spänningen efter ett kapitel.

 att han skulle besegra två saker. Han skulle besegra cancer och varelserna samtidigt. Det är jobbigt, speciellt om man har cancer.

Det är lätt att förstå. Den är lätt läst.

 att man alltid ska göra nått för dina vänner eller din familj

Phu Ly

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *