Bort med påsarna

Dagen innan vi började skolan fick vi reda på att våran skola möglar. Vi har fått andra lokaler att vara i och det har gått ganska bra, framtills nu.

Istället för stora, rymliga skåp har vi fått påsar att ha våra skolgrejer i och vi får hänga upp våra jackor och väskor på krokar. Tänk om någonting blir stulet? Tänk om man  till exempel har sina nycklar i sin väska och helt plötsligt är dem borta! För att vi inte kan låsa in våra grejer. Kom igen, vi går inte på mellanstadiet längre.

Det blir så trångt med påsarna, påsarna hänger på varandra, man hittar inte sin påse, man får inte plats med alla sina böcker och böckerna kläms och går sönder. Lägger man en penna i påsen (vilket man måste) kan det ta jättelång tid att hitta den. Elever kommer försent till lektionerna för att de inte kan hitta sina grejer.

Jag tycker att man ska ta skåpen från den gamla skolan och sätta in de i anexet. Det blir ju ungefär 80 skåp men man kan till exempel ta bort köket och kylskåpet däruppe, för jag ser iallafall ingen som använder dem, då kan man klämma in skåp där.  Sedan kan man ta bort sittplatserna och sätta smalare bänkar i mitten ifall det är ett behov.

Vi behöver skåpen för att få plats med allt. Jag hoppas någon kan göra något åt det här.

Thea Westh, 7:1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *