Den nya skolan

Jag tycker att de ska börja bygga på den nya skolan!

De har vetat om att det har varit mögel i skolan länge men inte tagit något beslut att bygga en ny. Även om de har vetat att det har varit fuktskador i tio år och ena delen av skolan har varit stängd i fyra år. det är också dåligt att de berättade dagen innan skolan började att hela skolan måste stängas, de har haft ett helt sommarlov på sig, eller rättare sagt tio år.

Det är jobbigt att gå ifrån alla ställen när man har idrott i Kinnahallen, träsljöd på Strömskolan, syslöjd och bild i Wilma lokalen och musik i gamla postenhuset. Det funkar ju men det skulle varit mättre om alla elever och lärare varit samlade.

I den nya skolan tycker jag att det ska vara en större matsal eftersom fyrorna, femorna och sexorna ifrån Strömskolan också kommer och äter på Lyckeskolan. Jag tycker också att alla elever på skolan ska få varsin dator för det kan vara jobbigt om man ska dela på datorerna. Jag tycker att bygget ska vara klart om två år alltså 2018.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *