Djur på cirkus måste förbjudas!

varje år kommer det en cirkus till Kinna. Det pågår inte bara i Kinna utan i hela världen. Djuren står inhängnade i små burar där dom inte kan springa fritt. I den stekheta värmen eller den iskalla kylan  står dom i små burar dag ut och dag in utan varken mat eller vatten.  Att ha djur som underhållning är helt oacceptabelt. Ett djur kan inte prata eller stå upp för sina åsikter. Djuren på cirkus tvingas att göra saker som är helt orimliga för ett djur att utföra. T.e.x en elefant hör inte hemma på en pall, ställa sig på bakbenen bara för att egoistiska människor ska klappa åt dem.  En säl, en kamel eller vilket djur som helst är inte född till att cykla på cyklar eller eller hoppa igenom små rockringar omringade av eld.  För att ett djur ska kunna utföra dessa vidriga saker anser cirkus personalen att de måste ”tränas”. Med piskor, rep,  eld och andra hemska saker plågas dessa oskyldiga djur dagligen och får allvarliga sår på både insidan och utsidan som förändrar ett djurs liv i en evighet. Djur är inte underhållning på något sätt. Djur på cirkus, zoo, aquarium, djurparker osv måste få ett stopp här och nu. Djur på cirkus måste förbjudas!

Anonym.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *