Kör diesel istället för bensin

Sluta att köra bensinbil och börja köra med diesel. det är mycket miljövänligare. men det är inte bara det, det finns också mycket andra bra saker med det, som att den till exempel orkar dra tyngre last. samt att bilen håller längre. visst det är dyrare att köpa en diesel bil än en bensin bil men det går att få en diesel bil skattefri i upp till fem år och så är den billigare att tanka, det drar också mindre om man kör med diesel. visst det kanske inte är så bra att staten får in mindre pengar men är det inte bättre att vi har en bra miljö än att staten får in skatt för bilarna. visst en bensinbil går ju snabbare i både acceleration 0-100 km/h med ca 1 sekund och en skillnad på toppfarten men ca 20km/h men har du mycket last så går ju diesel snabbare. tänk på miljön och kör diesel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *