Det konstiga ljudet

Jag vaknade med ett ryck. Det hördes ljud från undervåningen som jag inte kände igen. Jag går upp ur sängen trött med ett stort gäsp. Jag tänker på vad det kan vara, det hördes som olike djur på en och samma ljud. Min mage kurrar, jag går till köket och tar en skål, sen häller jag i mjölk och så häller jag i lite flingor. Med det högra handen tar jag skålen, och den vänstra handen har jag en sked. Jag tar med det ut till vardagsrummet och lägger det på bordet. Samtidigt som jag tittar på teven äter jag frukost. Man kan känna lukten av tvättmedel i huset. Det är kallt i vardagsrummet, som gör så att jag pirrar över hela kroppen. Efter att jag har ätit går jag till mitt rum igen, jag går till mitt skrivbord som ligger i det vänstra hörnet. Samtidigt känner jag massa kläder som jag trampar på. Med mitt syn ser jag bilder på väggen, som visar på när jag var mindre, och min garderob som ligger bredvid min säng i det högra hörnet. Jag tänker på ljudet från undervåningen igen, så jag tar på mig kläder på golvet och går ner med en ficklampa, men fortfarande rädd. När jag var nere kände jag smaken av flingorna jag åt på morgonen. Jag tänder min ficklampa, jag går fram och vänder ficklampan bak och fram. Sen släcker jag den. Nu ser jag någonting. Jag ser två djur, båda djuren har en svans, den ena är stor och den andra är liten. Deras tänder är vassa. Jag tänder ficklampan på de två djuren. Nu så ser jag min katt, min hund och så ser jag en leksak med djur bilder på. Hunden trycker på alla knappar, då hör jag ljudet igen.

-Så det var ni som gjorde ljudet, haha. Nu blir jag trött igen, och går upp till min säng och sover med ett stort gäsp på vägen tillbaka.

Av Phu Ly ☃

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *