Ett okänt ljud

Jag vaknade med ett ryck. det hördes ljud från undervåningen som jag inte kände igen. försiktigt gick jag upp ur sängen och kikade ut igenom dörren. det lät som en inbrottstjuv som rotade runt där nere. jag hörde massa porslin som krossades mot golvet. jag gick fram till trappan och kollade ner till slut såg jag en ficklampa som lyste. så jag gick ner en bit för trappan för att se om jag såg vad det var som lät. och såg då att det  var någon  där nere och sprang och låste dörren. sedan hörde jag steg i trappan så jag drog snabbt ut nyckeln ur låset och kikade ut.då såg jag att det var en mördare han hade massa vapen på sig och en svart mask svart jacka och handskar på sig. då sprang jag snabbt in i min garderob som står längst in i rummet, jag sprang in och stängde dörrarna till garderoben. men tillslut tystnade stegen och jag kikade försiktigt ut men då tillslut bröt mördaren upp dörren och jag stängde snabbt garderobsdörrarna så att han inte skulle se mig och sedan såg att det fanns en liten springa som jag kunde kika ut igenom. då såg jag att han var inne i rummet. tillslut fick han syn på mig och han kom närmare och närmare och tillslut tog han mig. jag fösökte komma låst men tillslut slog han mig med något i huvudet så jag svimmade.

när jag vaknade upp var jag i ett mörkt rum. det ända jag såg var en lampa som bländade mig så det blev ännu svårare att se. jag satt fastbunden i en stol med tjocka rep, jag försökte koma låst men det gick inte. tillslut tyckte jag att jag hörde fotsteg, det lät som om mördaren kom in i det mörka rummet. men han gick där ifrån ganska fort. då hörde jag ett lågt tjutande ljud. då tänkte jag att det kanske var därför han gick i väg så fort. då kom polisen in i rummet de släppte låst mig från repen och jag kunde gå hem igen.

Ludvig g

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *