Dag drömmen


Jag vaknade med ett ryck.Det hördes ljud från undervåningen som jag inte kände. Där hög ljud som kommer från mitt vardagsrum  i undervåningen . Jag sätt tyst i säng kanten och lyssnade en minut . Där är tjej  och vuxen ljud men jag förstår inte en ord vad de säger det blir svagare  . Nu började tjejen gråta hög  snabbt håll nån  i munnen .Den vuxen person slår barnt och tjejen gråter hög ,jag blir jätte mycke rädd och löst dörren försiktig .Det blir högare ljud och barnat gråter mycke . Nu hörde jag ljudet det är min ståra  syster Maja .men vem slår henne ? Jag kände inte ljudet igen,men det var  en män ljud men vem då . Vi har inte pappa säger mamma och Maja säger också så . Jag skakade hela kroppen när jag hörde hur han slår maja. Jag hörde att han kommer up I trappan och maja skriker så hon. ”Öppan inte dörren ,skriker hon hög .jag gömmade mig under sängen .jag kunde inte andas .  jag blev stel hel kroppen , Han står framför dörren och skriker ”öppna dörren om du vill att din syster ska leva ,så han skrämmande röste .              Jag vill inte att min syster ska hända någon ,men jag kan inte röra hela min kropp ,jag darrade hela kroppen och jag Kunde inte öppna munnen . Han slåg  hårt dörren så att men  hörde hela staden .            ”Om du inte öppnar en minute ska jag gör sönder dörren ,så han                                  Jag kom ut sängen och till dörren Mina svettna kläder och min hjärta som jag tror att den komm ut i brösten .Öppnade jag dörren med stänga ögen väntade jag när jag blir slågen . Försiktig öppnade jag ögen ser jag majas gröna ögen och svårta hår framför mig  ,jag tittade henne , kramade hårt henne . Hon tittade på mig och frågade mig ”har du drömmed mördrömm ,så hon snällt.                            Jag svarde inte henne sitt tyst håll hennes hand .                                                           ”Vet du hur mycke timar sov du i vardagsrum ,frågade hon .                         ”Sovade jag vardagsrum ,frågade jag och tittade runt på mig ,Men jag märkade inte .       ”Upp och ducha vi ska till affären snart ,så hon .                                                             ”Vad då till affären jag orkar inte gå nu ,så jag .                                                           ”Du sov femtimer efter skolan nu och du säger att du inte orakar gå till affären,du måste gå eller ska jag säga mamma att du inte hjälpte städa idag sov fem timer efter skolan . Så hon .                                            ”Oh ok säg inte till mamma du, ska vi gå nu då.                                                                 ”Nej du ska inte hänga mig så här gå och duch och ta bra kläder  ,du är jätte mycke svetten och äcklig .så hon                         ”Det tar en time att duch och byta då,väntar du då ,så jag .                                     ”Ja ja väntar vi ska inte gå nu ,så hon

Slut

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *