Bästa kvällen på länge

Nu måste jag berätta om världens roligaste kväll i mitt liv. Gårdagskvällen. Jag och Emelia kollade på Peg Parnevik. Vi tog E4an raka vägen upp från Olofsbo där min mormor och morfars stuga ligger. När vi kom till Göteborg gick vi raka vägen och köpte varsin baguette. Jag tog en salami brie som alltid är ett säkert kort. Vi satt och åt våra baguetter längst fram vid stora scen på Liseberg. Det var inga andra som hade tagit plats än så vi var de allra första som köade.

Hon började med en ny låt som inte är släppt ännu och den var så bra men annorlunda för att vara henne. Peg fortsatte att leverera alla sina låtar på topp och även en ny som heller inte har släppts än.

Den sista låten som spelades var hennes första och även hennes mest genom slagna låt som alla känner igen och kan. Jag sjöng med till varje låt och var bara fylld av lycka.

Under konserten kändes det som att jag fick ögonkontakt med Peg flera gånger. När hon pratade mellan låtarna var hon så gullig och det kändes personligt för alla i publiken.

När konserten tyvärr var slut fick man gå och ta bild och även köpa saker med hennes turne´bild på. Jag fick en kram av henne och hon var verkligen så gullig. Det fanns bara en enda svart tröja kvar och just den köpte jag.

När allt var över och vi hade sett nästan hela familjen Parnevik och deras vänner åkte vi E4an hem till stugan igen med ett stopp på vägen där vi lämnade av Emelia i Varberg.

Jag somnade så skönt och vaknade idag med ett leende på läpparna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *