Gårdagens lycka!

 

Igår var den bästa dagen hittills under höstterminen. Även ifall skoldagen inte är värdig mer än ett meh så var resten av dagen fantastisk. När jag kom hem ramlade jag ihop som kokt spaghetti i sängen och dråsade till i en liten stund. När jag vaknade till gick jag ner till köket och gjorde mig själv en grilled cheese. (kan ha varit den bästa jag har ätit) Och efter det gick jag upp till mitt rum och satte igång min dator (suprise suprise…) och hoppade in i en match med mina kompisar. Matchen gick skit och vi förlorade efter 55 minuters slitande med våra två randoms som ryssar så det blev lite mer skrik än vanligt… Men efter matchen började turen då jag lade in 100kr på spelet och började öppna lite lådor som tröst och tre lådor in så fick jag vad jag bara har hoppats efter… “Soulstealer Vayne” ett av de legendariska föremålen i spelet som har en 1 i 15000 chans att man får ur en låda med ett värde på mellan 300 och 800$. Med denna lycka åkte jag in till Borås för att träna och efter 2 timmar av volter, strides och vaults så var träningen över. Vid tolvtiden kom jag hem lycklig och trött och somnade jag vid 1…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *