Gröna lund

Hejhej…

När jag var i Stockholm så var jag på gröna lund och det var en av dom roligaste dagarna i mitt liv(än så länge). Dagen började med att jag vaknade ungefär klocka 9 på morgonen och gick ner till hotellfrukosten. Sedan gick jag tillbaka till hotellrummet och gjorde mig klar för att åka, medans jag gjorde det så bokade min kompis en taxi som skulle hämta oss.

När vi hoppade in i taxin så blev det väldigt stelt, även fast vi var jätte nära till gröna lund så tog det jättelång tid eftersom trafiken var galen, men jag och min kompis sitter helt tysta i baksätet medans han snackar i telefon (jag förstod inte ett enda ord av vad han sa).

När vi är på gröna lund så var höga karuseller t.ex. fritt fall avstängt pga att det blåste så det var inte så kul att dom hade stängt av dom karusellerna men jag träffade Eric Saade och Molly Sanden men det var inte en så stor grej.

Vi åkte nästan allt men när vi åkte blåa tåget så skämdes min kompis jättemycket eftersom jag skrek så mycket. Men dom karusellerna som jag tyckte var roligast var ikaros och insane.

Det finns två tvillingar på gröna lund som gör massa tricks och det stod jättemycket folk runt omkring som stod och kollade på, då drar dom fram mig  och börjar dansa och då måste jag dansa med. Tillslut gör dom varsin bakåtvolt och då står jag där som en idiot eftersom jag inte kan göra en bakåtvolt då dansar vi igen och då greppar dom min midja och slänger runt mig så att jag gör en bakåtvolt (aldrig varit så rädd i hela mitt liv).

Efter vi hade varit där så bokar vi en taxi och åker hem till hotellet (det var inte lika stelt denna gången). Vi beställde thaimat  när vi kom hem och kollade på film. Sen var dagen slut och vi somnade ganska sent.

/ Linnea

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *