Min gårdag

Min gårdag

 

Igår klockan 7 på morgonen kom min mamma in i mitt rum och väckte mig. Efter att jag hade legat i sängen och kollat på mobilen en stund, så gick jag till toan. När jag sedan kom tillbaka till mitt rum satte jag mig vid sminkbordet och sminkade mig medans jag lyssnade på musik. Det gör jag alltid när jag sminkar mig för då blir sminket alltid bra.

Mamma kom in i mitt rum igen och sa hejdå, och sedan åkte hon till jobbet. Jag fortsatte att fixa iordning mig tills klockan var kanske kvart i åtta och sedan bytte jag om från pyjamas till vanliga kläder.

jag brukar inte var hungrig på morgonen så jag åt inget, så jag drack bara lite juice. Nu var klockan snart åtta, så jag gick upp till badrummet och borstade tänderna. När jag kom ner tog jag på mig skorna och min jacka, packade väskan och gick ut.

Det tar ungefär 10-15 minuter för mig att gå till skolan från mamma, så jag var framme vid skolan runt kvart över åtta tror jag.

När klockan var runt halv 4 så slutade jag för dagen, så jag och min kompis Tindra gick hem till mig. När vi hade kommit hem så lagade vi mat. Makaroner med bacon, ost och grädde. Det var väldigt gott. Medans vi åt kollade vi på youtube videos. När vi var klara plockade vi undan och gick och la oss i soffan en stund.

Våran dans började fem i fem, så när klockan var tjugo över fem så bytte vi om till danskläder och cyklade till Nordic Wellness där vi dansar. Vi kom fram typ 5 minuter senare till gymmet, och innan vi började så gick vi på toa. Vi dansade i 55 minuter och sedan fick jag skjuts hem av Klara som dansar i samma grupp som mig som också är min granne och är en väldigt bra vän. Jag var hemma själv när jag kom hem, så jag duschade och bytte om till myskläder. När mamma och mina bröder kom hem från trasten, duschade mina bröder och sedan skulle vi åka och lämna dom hos min pappa. Sen när jag och min mamma kom hem igen gick jag in och kokade ägg medans mamma fixade nåt i bilen. När mamma kom in åt vi äggmacka och tittade på idol.

När vi skulle gå och lägga oss, var klockan runt 10, kanske halv 11. Jag laddar alltid mobilen på natten. När jag skulle sätta mobilen på laddning var mobilen död. Så jag gick och borstade tänderna medans den laddades. När jag kom tillbaka typ 5 minuter senare var mobilen fortfarande död. Det brukar bara ta 1 eller 2 minuter innan mobilen brukar starta igen, så jag tycker detta var konstigt. Efter snart en kvart var mobilen fortfarande död och jag började bli arg så jag tryckte jätte hårt på den delen som är längst upp på laddare, så att den bröts. Så delen som sitter inne i mobilen när den laddas gick av och satt kvar i mobilen. Jag började typ gråta och skickade ett sms till pappa att han skulle swisha pengar till en ny laddare som jag skulle köpa nästa dag.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *