Min konstiga skiddag

Min konstiga skiddag.

Min familj och fyra andra familjer åkte till fjället. Klockan 9 på morgonen var jag redo och klar för en 10 timmarsdag med skidorna/snowboarden. Solen sken och himlen var blå. Vi åkte och åkte och åkte tills benen var som spaghetti precis som vanligt. Utanför där vi bodde fanns en tävlingsbana, högt uppe på fjället. Det var flaggor och hinder och isade kurvor. Det fanns också en pinne som nuddade en, för att man skulle kunna ta tiden på sig själv. Längst ner vid banan fanns en skylt där det stod STOPP med STORA röda bokstäver. Den var omöjlig att missa. Jag hade åkt banan flera gånger och varje gång jag åkte tog jag sats. Men en gång tog jag så mycket sats som jag bara orkade. Det gick väääääldigt fort när jag åkte nedför banan. Jag kollade på klockan och tiden var jätte bra.

Dock så kollade jag nog på klockan lite för länge och var antagligen lite för stolt över mig själv.

Pang! sa de och jag hade åkt in i skylten med de STORA röda bokstäverna på. Jag missade skylten som var omöjlig att missa. Jag låg där en stund och skrattade. Alla tittade på mig och jag undrade om någon skulle komma och hjälpa mig. Efter en stund skulle jag försöka resa mig upp och jag insåg att jag hade total fastnat i skylten. Det gick kanske 15-min och som tur var kom en kille på en scooter med en stor borr i handen. Han tog bort skylten och jag kom loss.

Det var min konstiga men roliga skiddag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *