Min sommar!

I sommaren åkte jag och mina 22 kusiner till Norge vi skulle bo i en villa i bergen. vi åkte först till Oslo för att äta sushi, som våran kusin gjorde. Han bodde i Oslo. Efter att vi hade ätit upp allt gick vi runt staden, det va fint, deras hotell mycket fint, deras hotell va formade konstigt med massa färger. Vi skulle boka våran villa i bergen, så vi gick tillbaka till våra bilar och åkte ungefär 4 timmar. På vägen till bergen såg vi massa moln som var typ 100 meter ovanför oss, massa vattenfall och getter som bara satt på vägen. släkten va överraskad, jag med för att det va mycket fint. När vi kom till bergen var det vattenfall, Floder och man kunde se några laxar i floderna. Vi bokade villan och gick in, det var typ 5 rum, 1 kök, 1 badrum vilket inte skulle vara bra för att vi är 22 personer och ett vardagsrum som inte var så stort. Vi åkte ett stort båt över havet tror jag och sen tillbaka med buss under berget/genom tunnlarna tillbaka. När vi va hemma i villan packade vi, för att vi skulle åka hem till Sverige.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *