Min söndag

I söndags när jag vaknade kändes det som om helgen hade varit slut på några minuter, redan söndag, kändes som det varit fredag igår. Jag låg kvar i sängen några minuter till. Efter några minuter kom Max in och hämtade iPaden. Jag hörde hur han gick ner.

Senare på förmiddan byggde vi ett cykel hopp, vi hoppade några gånger på det. Hoppet var bra men det var inte kul att bara hoppa på samma hopp om och om igen. Det blev roligare om man hoppade, cyklade vidare, ut på altanen, hoppade ut för trappan och upp för en liten kulle. Men jag tycker nog ändå att det hade varit roligare om man fick bygga som en liten bana runt åkern men förts måste vi ju fråga om lov och vi vet inte vems mark det är.

När vi hade ätit lunch så åkte jag och mamma till Borås. Vi behövde en ny router. Vår gamla glappar och jag för knappt nätverk på mitt rum. Vi åkte först till Elgiganten men där hade de ingen som vi ville ha. Sen åkte vi till Mediamarkt där hittade vi en bra router som vi köpte, först hade vi tänkt att åka till net on net men det orkade inte jag så sen åkte vi hem.

När vi kom hem gick jag upp på mitt rum och spelade, jag spleade far cry 4. Sen orkade jag inte mer, så jag satte mig med paddan istället. Jag tittade på film. Sen somna jag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *