Strömstad 2017

Denna sommaren har vi b.la. varit i Strömstad.

Det var jag min, mamma, Sigrid och Anders som åkte dit och det tog ungefär 3 timmar att åka dit, men vi stannade ju också många gånger på vägen för att t.ex äta. Först stannade vi vid en strand i en stad som heter Grebbestad och badade och solade. När vi kom fram till Strömstad bodde vi hos en tjej som mamma och Anders (mammas kille) känner. Vi var där i ungefär tre dagar och det var jättekul. Vi bodde fem minuter från hamnen. Vädret var inte det bästa så den första dagen var vi bara vid hamnen och marknaden, där köpte jag b.la. nya solglasögon och gick i affärer.

Men den andra dagen var det fint väder och strålande sol så vi åkte med en båt till en ö som heter Nordkoster, det tog en timme att komma dit. Vi hade köpt jordgubbar och fika som vi tog med oss till ön och där badade vi och pressade för att få en bränna och det var en jätterolig dag. Vi åkte till ön vid ungefär 1 och kom tillbaka till Strömstad ungefär vid 8 tiden. Efter det gick vi till en pizzeria och på kvällen kollade vi bara på tv.

Dagen efter det gick vi till hamnen för att där fanns det ett utomhusbad, men det var bara Sigrid ( min lillasyster) och Anders som badade eftersom att vädret inte var det bästa, jag och mamma solade istället. Senare på dagen åkte vi hem, men jag hade velat att vi kunnat stanna lite längre. När vi kom hem sent på kvällen var det bara det tråkigaste kvar, att packa upp allt.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *