En heldag på Liseberg

I somras var jag, Kajsa, Emelia och Tilda på Liseberg. Vi kom dit vid 11 tiden så vi var nästan först i kön. När vi sen kom in i parken så gick vi direkt till Lisebergsbanan. Vi åkte nästan alla attraktioner förutom de små. Fast vi gick aldrig gasten, för Kajsa va för rädda för de!

Den attraktionen som vi åkte mest under dagen var Atmosfear. Den är väldigt rolig, fast sista gången vi åkte den så fick Emelia sitta själv på andra sidan eftersom det inte fanns plats för alla fyra på en sida. Men vi överlevde ändå som tur va!

När vi skulle käka lunch så var det så lång kö i nästan alla restauranger så vi käkade bara mackor, men det funkade ändå.

Vi åkte kolorado med några andra som vi inte känner, som tur va så blev bara dem blöta och vi fick nästan inget vatten på oss alls. Men däremot när vi åkte flumride så satt jag längst fram och Emelia bakom, vi blev jätte blöta då.

Vi käkade som vanligt en Ben o Jerry glass uppe vid Atmosfear och Helix, som vi alltid gör när vi är på Liseberg.

Vi hade expresspass på Helix, Balder och Flumeride. Och de är så bra att ha de för då kan man bara gå före hela kön!

Senare på dagen så spelade Kajsa såklart på ett chokladhjul, hon spelade med 20 kr och vann då en stor Marabou. Vi blev ju inte lite avundsjuka på henne.

Lite senare på kvällen så kom Kajsas mamma och hämtade oss, alla fyra var så trötta så vi somnade nästan när vi åkte hem.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *