Droger skapar problem

Om en i din familj skulle använda droger, skulle du då hjälpa personen eller skulle det vara för mycket för dig?

Jag ska recensera om filmen 6 balloons som Marja Lewis Ryan har regisserat.

Filmen handlar om en lojal syster som kämpar för att inte tappa kontrollen när hon hjälper hennes heroinberoende bror till en klinik, medans hon måste passa hans tvååriga dotter.

Dave franco spelar Seth som är beroende av heroin. Han hade precis blivit ren och när hans syster Katie kom hem till honom märkte hon direkt att han hade börjat igen. Abbi Jacobson spelar Katie som är Seths syster. Hon är väldigt lojal och gör allt för att få Seth tillbaka på rätt spår.

Filmningen började i oktober 2016 och hade världspremiär den 12 mars 2018 på South by Southwest, men släpptes på netflix den 6 april.

För att jämföra med andra filmer kan man se många gemensamma handlingar med komedin Familjetrippen. Det handlar om att ställa upp för sin familj och även sina vänner, och det är droger som ställer till med problemen.

Det var inte den bästa filmen jag har sett. Jag förstod inte vissa bitar av filmen eftersom att det var händelser som aldrig fick en förklaring, inte ens i slutet av filmen.Dessutom hände det inget spännande eller jätteroligt, utan det var samma saker som hände genom hela filmen. Eftersom att det inte hände något nytt i filmen så blev den väldigt långtråkig och inte alls kul att titta på. Skådespelarna var däremot bra och de spelade karaktärerna bra. De var väldigt duktiga, så jag tycker att det var synd att själva filmen blev tråkig. Jag tycker också att det var ett bra budskap i filmen, att man ska hjälpa de som behöver hjälp och att man ska ställa upp för sin familj.

Jag skulle ge filmen 4/10 poäng.

Sofia Elzer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *